Wat zeggen klanten over Stierhout Coaching?

Tanja 

Marcel luisterde goed en hield mij regelmatig een spiegel voor. Was eerlijk, helder en gaf veel tips en methodes om mee aan de slag te gaan.

Marcel had direct mijn vertrouwen door zijn rustige aanpak. Hij voelde goed aan wat ik nodig had.

Evert-Jan

Ik heb inmiddels de stap gezet vanuit de IT naar docent. ik gereageerd op een vacature als docent HBO-ICT. Met ingang van het nieuwe schooljaar start ik in de groep software engineering en ga vakken rond het thema Big Data en Algorithmes & Data Structures geven.

Nog bedankt voor de coaching die je hebt gegeven.

Jeroen

Vorige week vrijdag heb ik mijn nieuwe contract getekend! Ik start over 2 maanden. Het voelt als een hele goede stap en ik voel me er ook zelfverzekerd over, mede dankzij onze coaching gesprekken. 

Nogmaals bedankt voor de gesprekken en hopelijk tot ziens!

Claar

Naar aanleiding van het coaching traject dat ik bij je heb gedaan wil ik je graag op de hoogte houden van mijn volgende stap.

Ik ben wat meer gaan kijken naar project-assistent en PA-functies en ineens kwam er op LinkedIn een functie voorbij voor een event project assistent waarop ik heb gesolliciteerd en inmiddels ben aangenomen! Over 2 maanden ga ik daar starten. Het is ongeveer het werk dat ik deed voordat ik uitviel en waar ik erg veel voldoening en plezier uithaal.

Nog bedankt voor de inzichten!

Ruth

Ik wil je graag vertellen dat ik een andere baan heb binnen ons bedrijf!. Het is de vacature geworden van mijn 1e sollicitatiebrief. Voor mij is het weer een stap omhoog om zo verder te groeien naar een leiderschapsfunctie. 

Dank voor al je hulp.

Flip

Na onze gesprekken heb ik nog een paar dagen nodig gehad om alle nieuwe inzichten te verwerken. Het heeft me vervolgens veel energie gegeven om allerlei gesprekken in mijn netwerk aan te gaan. En zo zie je maar, hoe snel het opeens kan gaan. Ik kijk heel erg uit naar mijn ‘nieuwe’ start en wil jou nog hartelijk bedanken voor de hulp in dit proces.

Via een aantal kennismakingsgesprekken en echte sollicitaties had ik uiteindelijk twee aanbiedingen. Ik heb gekozen voor de Docent functie op de Hogeschool in “mijn” vakgebied.

Natuurlijk is les geven volledig nieuw voor mij, maar ik wil graag weer iets nieuws leren. Bovendien word ik goed begeleid door middel van trainingen en een buddysysteem.

Minouka

Je hebt mij ECHT geholpen met de 3 gesprekken, ik heb het gevoel dat ik mijn leven weer een beetje op de rails heb. Er is nu ook een duidelijk pad….


Ontzettend bedankt voor je tijd, wijsheid en hulp.


Diny

Vandaag ben ik begonnen met mijn nieuwe opleiding!

Na onze gesprekken heb ik gesproken met de directie en ben ik me gaan oriënteren. Ik was meteen enthousiast. Ik ga doen waar mijn hart ligt. Soms klopt het gewoon!

Dank je voor de gesprekken waardoor ik de stappen ben gaan maken die ik nu gedaan heb!

Scroll to top